Beschrijving

Uniek object  met veel mogelijkheden.
Mooi in het centrum van het dorp gelegen, goed onderhouden WOON/WINKELPAND met ongekende ruimte en mogelijkheden, groot dakterras, garage, carport en voorzien van zonnepanelen. Ook geschikt voor dubbele bewoning.


Indeling
Begane grond: Entree via hal met plavuizenvloer, beautysalon, bestaande uit 2 delen, afgescheiden door een schuifdeur en voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming, meterkast en doucheruimte, betegeld toilet met zwevend closet en fonteintje, trapkast, winkel met plavuizenvloer en etalage met aansluitend nog een behandelruimte. Wachtruimte. Partyruimte met plavuizenvloer, houtkachel, sauna en douche. Opstelplaats voor de CV installatie. Doorgang naar de grote inpandige garage. Bergruimte. Achter de garage is nog een grote carport, geschikt voor het plaatsen van een caravan (extra hoog).

Eerste verdieping
Hier bevindt zich de ruime woonkamer met  een balkenplafond. een mooi uitzicht, rolluiken, een laminaatvloer en toegang tot het royale dakterras op het zuiden. De keuken  heeft een ingebouwde kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, diepvriezer, koelkast en een 10 liter close-in boiler alsmede een balkenplafond en laminaatvloer. Slaapkamer met kastenwand, laminaatvloer balkenplafond en rolluiken. Aansluitend betegelde badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche, designradiator, vloerverwarming en opstelplaats voor de wasmachine en de droger. Gang met kast, betegeld toilet met fonteintje

Tweede verdieping
Vaste trap, overloop met kantoorruimte (kan eenvoudig een slaapkamer van gemaakt),  slaapkamer met laminaatvloer en kastenwand. Opstelplaats voor de 2e CV ketel (Voor de woning).

Balkon
Dakterras: Het grote dakterras, over de gehele breedte van het pand, is op een mooie manier voorzien van planten en er kan optimaal van privacy en zon genoten worden.

Bijzonderheden
Dit multifunctionele pand heeft veel mogelijkheden tot gebruik. Doordat de bestemming “Centrum” is zijn er veel mogelijkheden om werken en wonen te combineren. Vraag op ons kantoor naar het bestemmingsplan met de bijbehorende regels.
Dit goed onderhouden pand is zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken