Beschrijving

MOOI gelegen, groot, VRIJSTAAND karakteristiek herenhuis. op een FLINK perceel (535m2). Grote woonkamer en aparte eetkamer. Serre met mooi uitzicht op de prachtig aangelegde tuin.  VIER slaapkamers (eventueel uit te breiden met 2 slaapkamers op de tweede verdieping). Grote garage met daaraan vast gebouwd een werkruimte. Nabij scholen, winkels, zwembad en diverse andere voorzieningen. KORTOM een plaatje van een woning op een prachtig en rustig stukje Nieuwerkerk.

Indeling

Entree via de gedeeltelijk betegelde ruime en hoge hal, met trapopgang, gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, meterkast, en toegang tot de eetkamer en keuken. 
De ruime en lichte keuken met een terrazzo vloer, is gedeeltelijk betegeld en heeft een granieten werkblad met ingebouwde zeep dispenser(s) en kraan met handdouche, en biedt tevens toegang tot de kelder en de achtertuin.
De kelder waarin de waterontharder staat en waar zich de opstelplaats van de CV bevind, is goed begaanbaar en bestaat uit twee ruimtes, waarvan er één verwarmt kan worden. 
Terug door de hal komen we in de, van grote ramen voorziene, ruime eetkamer, met prachtig uitzicht op de achtertuin. De eetkamer heeft naast een (haard)kachel aansluiting ook twee flinke inbouwkasten, en biedt gelijk een ruime doorgang naar de woonkamer.
De sfeervolle grote en ruime L- vormige woonkamer met erker, heeft mooie details zoals bijvoorbeeld; een glas in lood raam, een gemetselde schouw met aansluiting voor een (haard)kachel en een fraaie opengewerkte boekenkast: hier kan een perfect rustig zithoekje gerealiseerd worden. Via de glas in lood schuifdeuren is, vanuit de woonkamer, de sfeervolle serre met schitterend uitzicht op de tuin bereikbaar. De serre heeft rondom zonwerend folie op de ramen, en middels twee openslaande deuren is de tuin goed bereikbaar.

Eerste verdieping

Via de authentieke, enigszins speelse trapopgang, welke gedeeltelijk betegeld is, komen we op de eerste verdieping, met een ruime en lichte overloop, waar VIER slaapkamers, de badkamer, TWEEDE toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping op uit komen. Alle VIER de slaapkamers hebben inbouwkast(en) en kiepkantelramen, waarbij drie slaapkamers zijn voorzien van wastafels . De grootste slaapkamer met veel lichtinval, heeft een directe toegang tot de badkamer, en geeft tevens toegang tot het grote balkon. Ook de kleinste slaapkamer annex studeerkamer geeft toegang tot een balkon. De gedeeltelijk betegelde badkamer met terazzo vloer heeft een wastafel en douchegedeelte.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de tweede verdieping. Grote en hoge ruimte, waar met gemak nog TWEE SLAAPKAMERS van gemaakt kunnen worden.
Deze ruimte wordt nu gedeeltelijk ingenomen door een eenvoudige slaap-annex hobbykamer.

Tuin

Prachtige, rondom het huis aangelegde tuin, waar leuke hoekjes gecreëerd kunnen worden. De tuin heeft een achterom. Naast de tuin bevind zich de garage die, of via een zijdeur, of via een geïsoleerde automatische roldeur bereikbaar is.
Aan de achterzijde van de garage eraan vast gebouwd een flinke werkruimte, met veel natuurlijk daglicht door middel van twee lichtkoepels. PVC dakbedekking. Krachtstroom is hier aanwezig, evenals verwarming. Deze ruimte kan, zeker gezien de huidige situatie, uitstekend dienen als KANTOOR/PRAKTIJK aan huis.

Bijzonderheden

KORTOM deze woning met FLINKE inhoud, veel kamers, en op een ruim perceel, biedt VEEL MOGELIJKHEDEN. 
De woning heeft gedeeltelijk dubbel glas, hardhouten kozijnen en dakisolatie. Energielabel E.
Rustig gelegen, maar toch dicht bij het centrum van Nieuwerkerk.

Kenmerken