Beschrijving

In het centrum van het dorp gelegen ROYAAL WOON/WINKELPAND met ongekende ruimte, groot dakterras, garage en veel bergruimten.

Indeling
Entree op dijkniveau via hal (5.00 x 1.25)met garderoberuimte. grote, betegelde  bijkeuken/berging (4.83 x 4.50) met keukenblok, inpandige berging (6.40 x 3.02/1.98). Hierin is ook de CV installatie opgesteld. Verder is er een grote kelder onder een groot deel van het  pand.
De op dijkniveau gelegen winkels zijn thans verhuurd. Deze winkels zien er perfect uit en hebben beide naast de winkel- en etalageruimten een modern betegeld toilet en keuken annex werkruimte.

Eerste verdieping
Vanuit de hal is de trap naar de woonverdieping. Deze heeft een overloop met veel kastruimte welke uitkomt in de grote woonkamer met ingebouwde haard en balken plafond. Vanuit de kamer is de toegang naar een groot dakterras waar bij zonneschijn heerlijk genoten kan worden. De ruime eetkeuken heeft een in lichte stijl uitgevoerde en in hoekopstelling geplaatste keukeninrichting  en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte. Verder is er een grote ouderslaapkamer met kastenwand en 2e slaapkamer, thans in gebruik als kantoorruimte. Het geheel betegelde toilet is voorzien van een fonteintje. Ook de badkamer is geheel betegeld, is ruim van opzet en voorzien van douchecabine, wastafel en aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

Tweede verdieping
de zolderverdieping is bereikbaar via de vaste trap. Deze zolder is netjes afgewerkt en kan, naast de bergruimte die er is ook goed gebruikt worden als slaapverdieping. De nuttig te gebruiken loopruimte is ca. 7.40 x 3.33.

Overige verdiepingen
De diverse kelderruimten kunnen voor verschillende doelen gebruikt worden. 

Balkon
Vanuit de kamer is de toegang naar een groot dakterras waar bij zonneschijn heerlijk genoten kan worden. Het dakterras is ruim genoeg om met een flinke groep mensen buiten te zitten.

Bijzonderheden
De garage (6.15 x 4.07) heeft een toegang naar de hobbykelder (4.30 x 3.88)
Het pand is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, dubbel glas en er zijn rolluiken.

Kenmerken